ΜΠΑΣΚΕΤ

Φασούλας: "Να στηρίξουν οι φίλαθλοι τον Ολυμπιακό απέναντι στην Βίσλα"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΛΕΡΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "87 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ" (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναγιώτης Φασούλας κάλεσε τους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο, να δώσουν δυναμικό "παρών" στο ΣΕΦ και σταθούν στο πλευρό της γυναικείας ομάδας των "ερυθρολεύκων" στο ματς με την Βίσλα Κρακοβίας (9/10, 18:00) για τα προημιτελικά της Euroleague.

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού το απόγευμα της Τρίτης (9/10, 18:00) θα υποδεχθεί την Βίσλα Κρακοβίας στο ΣΕΦ για τα προκριματικά της EuroLeague στο ΣΕΦ και ο Παναγιώτης Φασούλας κάλεσε τους φίλους των "ερυθρολεύκων" να συμπαρασταθούν στις προσπάθειες των παικτριών του Γιώργου Παντελάκη.

"Λόγω τεχνικών δυσκολιών στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας θα παίξουμε - ευτυχώς - στο ΣΕΦ. Ευχαριστώ την ΚΑΕ Ολυμπιακός και τη διοίκηση του ΣΕΦ. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αξίζει ο κόσμος και όχι μόνο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών. Τα κορίτσια είναι συνηθισμένα να παίζουν και χωρίς κόσμο, αλλά εκτιμούν την στήριξή των φιλάθλων. Οι παίκτριες έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και είναι σε πολύ κατάσταση", είπε ο τεχνικός διευθυντής της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ σχολίασε και την Basket League της νέας αγωνιστικής σεζόν.

"Πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ενδιαφέρον. Πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό, γιατί οι ομάδες με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν ενισχυθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ