ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕuroLeague Γυναικών: Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την Καρολό

ΕuroLeague Γυναικών: Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την Καρολό

Η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού άρχισε την αντίστροφη μέτρηση για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρολό (12/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague. Τι δήλωσαν οι Γιώργος Παντελάκης και Εβίνα Σταμάτη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στην 6η "στροφή" της EuroLeague Γυναικών μόνο εύκολη δεν είναι και ο Γιώργος Παντελάκης στάθηκε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης των ερυθρολεύκων με την Καρόλο στην Γαλλία ((12/12, 20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφερόμενος στο παιχνίδι με την γαλλική ομάδα δήλωσε πως "παίζουμε απέναντι σε μια αντίπαλο που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στην έδρα της και έχει δύο νίκες μπροστά στο κοινό της. Σε αυτό το γήπεδο έχουν ηττηθεί η Σοπρόν και η Χατάι, κάτι που από μόνο του λέει πολλά αναφορικά με τη δύναμη της.

Από την μεριά μας έχουμε μελετήσει την Καρολό και θέλουμε να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι σε σχέση με την προηγούμενη μας παρουσία στην διοργάνωση. Είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όμως έτσι είναι όλα τα ματς σε αυτό το επίπεδο. Θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για το θετικό αποτέλεσμα και να γυρίσουμε στην Ελλάδα με τη νίκη".

Η Εβίνα Σταμάτη από την πλευρά της πρόσθεσε πως "είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει από την μεριά μας να ακολουθήσουμε την στρατηγική μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι απέναντι στην Καρολό. Προέρχεται και αυτή από ήττα και θα έχει στο μυαλό της το πώς θα επανορθώσει".

Η ερυθρόλευκη αποστολή από το μεσημέρι της Τρίτης (11/12) βρίσκεται στο Σαρλεβίρ Μεζιέρ, ενώ σε αυτή συμμετέχουν όλες οι παίκτριες των νταμπλούχων Ελλάδας εκτός από την Ρίτα Ρασίντ.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω LIVE Streaming από το επίσημο κανάλι της FIBA στο Youtube.

Photo credits: Olympiacossfp.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ