ΜΠΑΣΚΕΤ

EuroLeague Γυναικών: Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό, ντεμπούτο Σταμολάμπρου

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χατάι (29/11, 17:00) για την 4η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών, έχοντας για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό αγώνα την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι στην EuroLeague Γυναικών , αφού θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την τουρκική Χατάι (17:00, LIVE Streaming από το κανάλι της FIBA στο Youtube.)για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκες" έχουν ρεκόρ 0-3 έπειτα από 3 αγώνες, έναντι 1-2 της Χατάι, στον πάγκο της οποίας κάθεται η Κατερίνα Χατζηδάκη.

Ο Γιώργος Παντελάκης αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του σε ευρωπαϊκό αγώνα την Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία μετά την δικαίωση της ομάδας της από το ΑΣΕΑΔ πραγματοποίησε το ερυθρόλευκο ντεμπούτο της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την Α1. Η Ρίτα Ρασίντ είναι η μοναδική παίκτρια που θα πάρει απουσία από την αναμέτρηση με την Χατάι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Χατάι: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή, Χριστίνα Λίτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ