Έτσι παίζει μπάσκετ ο Kυριάκος Μητσοτάκης

Έτσι παίζει μπάσκετ ο Kυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάσκετ στο τουρνουά που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στα Σεπόλια. Δείτε τις φωτογραφίες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το "παρών" το Σάββατο σε τουρνουά 3χ3 μπάσκετ που διοργάνωσε η ΟΝΝΕΔ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατία, και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, αναφέρθηκαν στο γεγονός.

Μητσοτάκης: "Θερμά συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ"

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του σχολίασε τα εξής: "Θερμά συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ και στον Πρόεδρο της  Κώστα Δέρβο για την δράση την οποία ανέλαβαν σήμερα να διοργανώσουν ένα ολοήμερο τουρνουά 3χ3 μπάσκετ εδώ στα Σεπόλια με σκοπό να διαθέσουν τα έσοδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S τα οποία εδώ και πολλές δεκαετίες κάνουν ένα εξαιρετικό έργο, στηρίζοντας παιδιά με ιδιαίτερες δυσκολίες, με μεγάλη αγάπη, στοργή και φροντίδα.

Ο σκοπός της ΟΝΝΕΔ δεν είναι απλά να είναι μία οργάνωση που αποτελεί τον πολιτικό βραχίονα της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας. Είναι να μπορεί και αυτή να συνεισφέρει με ένα συγκεκριμένο κοινωνικό αποτύπωμα και να αναλαμβάνει κοινωνικές δράσεις, ειδικά σε μια εποχή που η ελληνική κοινωνία έχει ανάγκη από κάθε στήριξη. Θέλω και πάλι να συγχαρώ την ΟΝΝΕΔ για την δράση την οποία ανέλαβε .

Να ευχηθώ, αγαπητέ Πρόεδρε, πάντα τέτοια και να γνωρίζουν όλες και όλοι ότι μπορεί να είμαστε μεν  πολιτικό Κόμμα, αλλά προσπαθούμε πάντα να δείχνουμε έμπρακτα το κοινωνικό μας ενδιαφέρον, στηρίζοντας τους πιο αδύναμους. Αυτός είναι ο σκοπός μας. Και αυτή η πρόθεσή μας, θα εκδηλώνεται μέσα από σειρά από δράσεις".

Δέρβος: "Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε για τα Παιδικά Χωριά S.O.S"

O πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, τόνισε πως: "Σήμερα βρεθήκαμε στα Σεπόλια, όπου κάναμε μία διοργάνωση ενός τουρνουά 3χ3 μπάσκετ, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά S.O.S. Τα έσοδα θα τα διαθέσουμε μέσα στην εβδομάδα στα Παιδικά Χωριά S.O.S. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, ξεπεράσαμε τις 45 ομάδες και είχαμε την τιμή και την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, οποίος ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, μιας και μας κέρδισε".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24