ΜΠΑΣΚΕΤ

Ετσι διαμορφώνονται τα rosters Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - DARUSSAFAKA
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - DARUSSAFAKA EUROKINISSI SPORTS

Δείτε τα rosters Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή, αλλά και τις θέσεις στις οποίες πρόκειται να ενισχυθούν για να "κλείσουν" εν όψει της σεζόν 2018/19 (PHOTO).

Μεσημέρι 12ης Ιουλίου κι ο Παναθηναϊκός έκανε μια κίνηση που ελάχιστοι περίμεναν. Έφτασε σε συμφωνία με τον έμπειρο Κιθ Λάνγκφορντ για να γεμίσει με ποιοτικό τρόπο την περιφερειακή του γραμμή και πλέον ρίχνει όλο το βάρος στην έυρεση ενός καλού power forward που θα ολοκληρώσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- το roster του για την περίοδο 2018/19. Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του Πιέρια Χένρι , συνεχίζει να ψάχνει έναν combo guard, αλλά και έναν forward για να ολοκληρώσει κι εκείνος -επίσης εκτός απροόπτου- το δυναμικό του για την ερχόμενη χρονιά.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει τέσσερις χειριστές στη διάθεσή του (Καλάθη, Λεκαβίτσιους, Λάνγκφορντ, Παππά), δύο τριάρια που θα μπορούν να ανεβαίνουν και στο τέσσερα, αλλά και τρεις πολύ έμπειρους centers. Του λείπει ένα τεσσάρι που θα μπορεί να εκτελεί από την περιφέρεια, όπως έκανε ο Κρις Σίνγκλετον, ενώ δανεικοί αναμένεται να δοθούν τόσο ο Μιχάλης Λούντζης, όσο και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Δεν υπάρχει πιθανότητα επιστροφής των Κέι Σι Ρίβερς- Ζακ Όγκαστ, ελάχιστες να παραμείνει ο Ματ Λοτζέσκι ως έβδομος ξένος.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ, από την άλλη, έχει κι αυτός τέσσερις χειριστές στη διάθεσή του (Γουίλιαμς-Γκος, Μάντζαρης, Σπανούλης, Στρέλνιεκς) κι αναζητά έναν πέμπτο all-around σαν τον Πιέρια Χένρι, ψάχνει έναν αθλητικό forward που θα παίζει καλές άμυνες και θα απειλεί από την περιφέρεια, έχει ήδη κλείσει τις θέσεις της front-line, εκτός αν προκύψει αποχώρηση του Νίκολα Μιλουτίνοβ για τους San Antonio Spurs και υπάρξει ανάγκη αντικατάστασής του από starter ψηλό. 'Ενας "Χένρι", ένας "Νάναλι" και οι Πειραιώτες θα έχουν ολοκληρώσει και αυτοί τις κινήσεις τους. Άγνωστο είναι αν θα δοθούν δανεικοί οι Νίκος Αρσενόπουλος - Ανδρέας Τσουμάνης, ένας από τους οποίους ίσως μείνει ως βοηθητικός για τις προπονήσεις.

ΤΑ ROSTERS ΤΩΝ "ΑΙΩΝΙΩΝ" ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Ετσι διαμορφώνονται τα rosters Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ