ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτοιμη η ελληνική ομάδα για το "3on3" στην Πράγα

Έτοιμη η ελληνική ομάδα για το "3on3" στην Πράγα

Έτοιμη η ελληνική ομάδα με το όνομα team Athens, με τους Μελισσαράτο, Στέβοβιτς, Τσιώκο και Χανιά, για το "3on3" τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πράγα. Αυτό είναι το πρόγραμμα της.

Η ώρα της συμμετοχής (γιατί όχι και της διάκρισης) της team Athens (Μελισσαράτος, Stevovic, Τσιώκος & Χανιάς) στο World Tour της Πράγας έφτασε! Είναι η τρίτη ελληνική συμμετοχή και η πρώτη από την συμμετοχή του 2015 και της team Psychiko (Βασιλόπουλος, Ραλλάτος, Αθανασούλας & Ασημακόπουλος)!

Η ελληνική ομάδα είναι ήδη στην Πράγα και προετοιμάζεται για την συμμετοχή της γνωρίζοντας μετά το seeding τους αντιπάλους της. Πρώτη αντίπαλος είναι η σέρβικη team Zemun, μια ισχυρή ομάδα, που έχει φέτος ήδη αγωνιστεί στο WT της Ιαπωνίας καταλαμβάνοντας την 5 θέση και έχει κερδίσει ήδη την πρόκριση της εκτός από το WT της Πράγας, και στο WT της Κίνας αλλά και στο WT του Μεξικό! Δεύτερη αντίπαλος της ελληνικής ομάδας είναι η team Krakow που επίσης εκτός από την συμμετοχή της στο WT της Πράγας έχει κερδίσει την συμμετοχή της και στο WT στην Λωζάννη!

Επίσης φέτος έχει ήδη συμμετάσχει στο WT στην Ιαπωνία τερματίζοντας στην 7 θέση! Στην Πράγα επίσης θα αγωνιστούν οι «γνωστοί» μας και περυσινοί πρωταθλητές του 3x3 Urban Legends, team Ljubljana καθώς και οι πρωταθλητές του 2015 team NoviSad!

Οι αγώνες της ελληνικής ομάδας είναι προγραμματισμένοι για το Σάββατο 05/08 στις 17:05 εναντίον του Zenum και στις 18:45 εναντίον της Krakow! Τους αγώνες μπορείτε να τους παρακολουθήσετε στο επίσημο κανάλι της FIBA3x3 ( https://www.youtube.com/watch?v=wIgWF52f8QI) στο Youtube, το τουρνουά ξεκινάει στις 16:00!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ