ΜΠΑΣΚΕΤ

Εσύ, κόντρα στα αστέρια του μπάσκετ!

Εσύ, κόντρα στα αστέρια του μπάσκετ!
COSTASPOURNARAS

Είσαι συνδρομητής COSMOTE; Τότε έχεις την ευκαιρία παρέα με τρεις φίλους να ταξιδέψεις δωρεάν στη Σύρο και να ζήσεις την απόλυτη μπασκετική εμπειρία. Μάθε πώς θα τα καταφέρεις!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η COSMOTE δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους συνδρομητές της, διεξάγοντας έναν μεγάλο διαγωνισμό, το έπαθλο του οποίου είναι μία μοναδική μπασκετική εμπειρία.

Αν είσαι συνδρομητής COSMOTE και πιστεύεις ότι δεν θα "μασήσεις" μέσα στο γήπεδο απέναντι στα αστέρια του Ελληνικού μπάσκετ όπως ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Σλούκας, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Κώστας Παπανικολάου τότε αυτός είναι ο διαγωνισμός που πρέπει να πάρεις μέρος.

Εσύ, κόντρα στα αστέρια του μπάσκετ!
COSTASPOURNARAS

Οι νικητές του διαγωνισμού θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Σύρο για το τριήμερο 30 Ιουνιου έως 2 Ιουλίου, με όλα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα! Το καλύτερο ωστόσο είναι άλλο: Θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο τουρνουά 3x3 του LG AegeanBall Festival αλλά και να ζήσουν την απόλυτη μπασκετική εμπειρία: Το COSMOTE Skill Challenge, όπου ένας από την ομάδα θα αναμετρηθεί με τους Κώστα Σλούκα, Γιώργο Πρίντεζη, Κώστα Παπανικολάου & Γιάννη Μπουρούση! Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουν πάθος για το μπάσκετ και να μη... φοβηθούν στην όψη των τεσσάρων διεθνών αστεριών του Ελληνικού μπάσκετ!

Εσύ, κόντρα στα αστέρια του μπάσκετ!
COSTASPOURNARAS

Είσαι έτοιμος λοιπόν; Δεν έχεις πρόβλημα όποιος και αν είναι ο αντίπαλός σου; Τότε έλα στην Σύρο, όπου θα σε περιμένουν τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ! Μπες στο www.cosmotecontests.gr/aegeanball/ και μη μασάς! Γίνε ο μεγάλος νικητής που θα δείξει τις ικανότητές του και θα τους “μαγέψει” όλους με το ταλέντο του!

Η απόλυτη μπασκετική εμπειρία του LG AegeanBall Festival "τρέχει" για 2η συνεχόμενη χρονιά στη Σύρο, με το αξεπέραστο δίκτυο COSMOTE 4G!

Εσύ, κόντρα στα αστέρια του μπάσκετ!
COSTASPOURNARAS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ