ΜΠΑΣΚΕΤ

Επος! Ο Φάνης Μπαμπούλας χορηγός στη γυναικεία ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ.!

Επος! Ο Φάνης Μπαμπούλας χορηγός στη γυναικεία ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ.!

Το πιο διάσημο Γραφείο Τελετών στην Ελλάδα, το Γραφείο Τελετών "Φάνης Μπαμπούλας και Υιός", είναι και επίσημα πλέον ο χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ. (PHOTO).

Τι κι αν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ. αγωνίζεται στην Α' ΕΚΑΣΘ, τι κι αν δεν βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Θεσσαλονίκης, παραμένει ένας ιστορικός σύλλογος και από την Τετάρτη (12/9) έχει τον πιο απίθανο χορηγό που θα συναντήσει κανείς τη σεζόν 2018/19 στον ελληνικό αθλητισμό.

Βλέπετε, στις φανέλες των αθλητριών της ομάδας θα βρίσκεται στο εξής η εταιρεία "Fanis Baboulas & Son" , μια εταιρεία με Γραφεία Τελετών που γράφει την δική της ιστορία με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

" Κορίτσια, θάψτε ιστορία! Μεγάλοι χορηγοί στη Γυναικεία Ομάδα της ΜΕΝΤ!

Ο Fanis Baboulas & Son, μετά από μία σεζόν όπου στάθηκε δίπλα στα πιο παραγωγικά πολιτιστικά κύτταρα της χώρας, στήριξε - μέσω του πρώτου Unboxing Οίκου Τελετών στον κόσμο - 10 φιλανθρωπικά ιδρύματα και ταξίδεψε με τις χορηγίες του μέχρι και την Αμερική, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του και με τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Μ.Ε.Ν.Τ.

Η Μ.Ε.Ν.Τ. αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα σωματεία της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες διακρίσεις σε όλα τα τμήματά της και με τεράστιο έργο στις παιδικές ακαδημίες. Στην εκκίνηση της νέας εποχής της, λοιπόν, η εταιρεία μας στέκεται «σύμμαχος» στην προσπάθεια των κοριτσιών να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρά τους.

Ο αθλητισμός, άλλωστε, είναι ζωή.

Και η ζωή η υψηλότερη μορφή Τέχνης".

Επος! Ο Φάνης Μπαμπούλας χορηγός στη γυναικεία ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ.!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ