ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστροφή στην Αυστραλία για τον Τζος Τσίλντρες

Επιστροφή στην Αυστραλία για τον Τζος Τσίλντρες
AP/PAUL CONNORS

Ο Τζος Τσίλντρες προσπάθησε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, εν τέλει, όμως, η αγωνιστική περίοδος 2017-18 θα τον βρει στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στους Αδελαΐδα 36ers.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Τζος Τσίλντρες ήρθε σε συμφωνία με τους Ντένβερ Νάγκετς. Έκανε προσπάθεια για να επιστρέψει στον "μαγικό κόσμο" του NBA, ωστόσο δεν κατάφερε να βρεθεί στο τελικό ρόστερ των Νάκγετς κι έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες.

Ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού (34 ετών, 2.03 μέτρα) δεν έμεινε για πολύ καιρό άνεργος, αφού έφτασε σε συμφωνία με τους Αδελαΐδα 36ers. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα του Τσίλντρες που θα παίξει στην Αυστραλία, καθώς είχε φορέσει τη φανέλα των Σίδνεϊ Kings από το 2014 έως το 2016. Μάλιστα, οι αριθμοί του στο διάστημα αυτό ήταν εντυπωσιακοί, καθώς είχε 21 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 3.6 τελικές πάσες ανά παιχνίδι...

Ο Τζος Τσίλντρες ήταν No.6 στο NBA draft 2004 και σε 391 συμμετοχές στη regular season (70 ως βασικός) μετράει 9.1 πόντους και 4.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Photo Credits: AP/Paul Connors

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ