ΜΠΑΣΚΕΤ

Επικό tweet του Καλλινικίδη για την κλοπή του Κυπέλλου ΕΣΚΑ

Επικό tweet του Καλλινικίδη για την κλοπή του Κυπέλλου ΕΣΚΑ
EUROKINISSI

Ο Αβραάμ Καλλινικίδης σχολίασε με δεικτικό αλλά και χιουμοριστικό τρόπο την κλοπή του Κυπέλλου ΕΣΚΑ από οπαδού του Αιγάλεω, λέγοντας ότι αυτό είναι... πρόοδος σε σχέση με το παρελθόν, όπου έβρισκε ανάσκελα τους αντιπάλους του!

Το αδιανόητο σκηνικό που έλαβε χώρα στο Αιγάλεω στον τελικό του Κυπέλλου Αθηνών, όταν οπαδός του "Σίτι" έκλεψε το τρόπαιο μετά την ήττα της ομάδας του με 78-88 από την ΦΕΑ προκάλεσε γέλιο και θλίψη μαζί. Ο Αβραάμ Καλλινικίδης από την πλευρά του - ο οποίος έχει επιστρέψει εδώ και μερικά χρόνια στο Αιγάλεω - δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός.

Γνωστός για το χιούμορ του, αλλά και το γεγονός ότι δεν φοβάται να λέει πάντα την γνώμη του, ο βετεράνος φόργουορντ τα είπε όλα σε ένα tweet μετά τον αγώνα.

Συγκεκριμένα ο εμβληματικός ηγέτης του "Σίτι" έγραψε: " Κι εκεί που είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε γιατί οι οπαδοί μας αναγνώρισαν τους αντιπάλους και τη νίκη τους μέσα στο κατάμεστο κλειστό του Αιγάλεω... τσουπ έκανε φτερά το Κύπελλο. Ας είναι. Το λες και πρόοδο. Παλιά έκαναν φτερά οι αντίπαλοι με μαγικό τρόπο και τους βρίσκαμε ανάσκελα".

Δείτε το post:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ