ΜΠΑΣΚΕΤ

Ενταση για τα πανό με τους Τούρκους στο Σινάν Ερντέμ Ντομ

Ενταση για τα πανό με τους Τούρκους στο Σινάν Ερντέμ Ντομ

Μια κίνηση των οπαδών της Φενέρμπαχτσε έφερε την αντίδραση των ανθρώπων της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα. Διαβάστε τι έγινε στο Σινάν Ερντέμ Ντομ.

Βρισκόμασταν λίγα λεπτά μετά το τζάμπολ του μικρού Τελικού ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε προσπάθησαν να βάλουν μεγάλα κίτρινα-μπλε πανό σε σημεία που η EuroLeague φιλοξενεί διαφημίσεις των χορηγών της. Οι άνθρωποι της διοργάνωσης προσπάθησαν να τα βγάλουν, οι Τούρκοι οπαδοί αντέδρασαν και προς στιγμήν επικράτησε αρκετή ένταση με αποδοκιμασίες και σπρωξίματα.

Λίγο δίπλα από τις θέσεις των δημοσιογράφων ένας οπαδός της Φενέρμπαχτσε προσπάθησε να κάνει το ίδιο, όμως βρισκόταν σε μέρος της εξέδρας που θα φιλοξενήσει φίλους του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι της ασφάλειας του Σινάν Ερντέμ Ντομ του εξήγησαν πως ήταν καλύτερο να αποχωρήσει, εκείνος πήρε το πανό του και προσπάθησε να φύγει, όμως δέχθηκε μερικά νερά, μπύρες και ευτυχώς για όλους γλίτωσε χάρη στους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο.

Γενικά η ένταση δείχνει ηλεκτρισμένη, φανατισμένη και αρκετά έκκρυθμη. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και μέχρι το τέλος της βραδιάς δεν θα έχει υπάρξει κάποιο πραγματικά σοβαρό πρόβλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ