ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Ένας χρόνος από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου

Δείτε το συγκινητικό video για τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Την Κυριακή (9/6, 11:00) θα γίνει στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών το ετήσιο μνημόσυνο.

Σχεδόν ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου και όλη η "οικογένεια" του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει το "παρών" την προσεχή Κυριακή 9 Ιουνίου στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών για το ετήσιο μνημόσυνο, το οποίο θα αρχίσει στις 11 το πρωί.

Ο αείμνηστος διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού απεβίωσε τα ξημερώματα της 10ης Ιουνίου 2018 σε ηλικία 89 ετών, έχοντας συνδέσει το όνομά του με το "τριφύλλι" όσο ελάχιστοι στην ιστορία του αθηναϊκού συλλόγου.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος άρχισε την ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό στις 10 Ιουνίου 1971, όταν συμπεριλήφθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ως απλό μέλος. Δεν σταμάτησε να ασχολείται με την αγαπημένη του ομάδα μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και συνεργάτιδες του Παύλου Γιαννακόπουλου στη ΒΙΑΝΕΞ.

Photo credits: Eurokinissi

Διαβάστε ακόμα:

Παύλος Γιαννακόπουλος, μοναδικός στο είδος του
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μέσα από 20 κείμενα του Sport24.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ