ΜΠΑΣΚΕΤ

Ένας πρώην ΝΒΑερ στο πρωτάθλημα του Λιβάνου!

Washington Wizards center JJ Hickson (21) in the second half of an NBA basketball game Saturday, March 12, 2016, in Denver. The Nuggets won 116-100. (AP Photo/David Zalubowski)
AP Photo/David Zalubowski AP PHOTO/DAVID ZALUBOWSKI

Ο άλλοτε ΝΒΑερ Τζέι Τζέι Χίκσον αποφάσισε να γυρίσει σελίδα, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Λιβάνου και την Champville.

Υπήρχε μία εποχή - όχι μακρινή - που ο Τζέι Τζέι Χίκσον θεωρείτο ένας καλός ρολίστας σε επίπεδο ΝΒΑ. Τα καλύτερα χρόνια του δυναμικού φόργουορντ/σέντερ όμως ανήκουν ξεκάθαρα πλέον στο παρελθόν, με τον Χίκσον να ετοιμάζεται πλέον να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Λιβάνου.

Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος φόργουορντ/σέντερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Champville, με την οποία συμφώνησε για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Εκεί θα βρει μάλιστα και τον Τζέρεμι Πάργκο!

Την τελευταία διετία ο Χίκσον αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Κίνας, έχοντας φέτος 29.6 πόντους και 14.7 ριμπάουντ μέσο όρο με την φανέλα των Jianxsu Tongxi Monkey Kings. Στο ΝΒΑ αγωνίστηκε από το 2008 έως και το 2016, έχοντας μέσους όρους καριέρας 9.5 πόντους και 6.8 ριμπάουντ, με καλύτερη σεζόν την 2012/13, όταν με την φανέλα των Blazers είχε 12.7 πόντους και 10.4 ριμπάυντ μέσο όρο.

AP Photo/David Zalubowski

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ