ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκτός ντραφτ Κόνιαρης και Λούντζης

Εκτός ντραφτ Κόνιαρης και Λούντζης

Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Μιχάλης Λούντζης αποφάσισαν να αποσύρουν την συμμετοχή τους από το ντραφτ του ΝΒΑ. Αναμενόμενη η απόφασή τους.

Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Μιχάλης Λούντζης το σκέφτηκαν, έβαλαν κάτω τα δεδομένα και τελικά αποφάσισαν πως οι συνθήκες δεν ευνοούσαν για να διατηρήσουν τα ονόματά τους στο φετινό ντραφτ του ΝΒΑ,

Οι δύο Έλληνες γκαρντ αποφάσισαν τελικά να αποσύρουν τα ονόματά τους από την λίστα των παικτών που δήλωσαν διαθεσιμότητα στο ντραφτ του ΝΒΑ, αφού δεν πήραν τις δεσμεύσεις που ήθελαν και λογικά δεν θα επιλεγόντουσαν από κάποια ομάδα. Το θετικό στις περιπτώσεις και των δύο είναι ότι έχουν ακόμα χρόνια μπροστά τους προκειμένου να ανεβάσουν τις μετοχές τους.

Ο γεννημένος το 1997 Αντώνης Κόνιαρης έχει το δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή μέχρι και το 2019, όταν και θα είναι αυτόματα διαθέσιμος, ενώ ο γεννημένος το 1998 Μιχάλης Λούντζης μέχρι το 2020 αντίστοιχα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Κόνιαρης και ο Λούντζης βρέθηκαν το τριήμερο 9-11 Ιουνίου στο EuroCamp του Τρεβίζο, όπου είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν μπροστά σε 100αδες σκάουτερ του ΝΒΑ τι μπορούν να κάνουν στο παρκέ, έχοντας αμφότεροι θετική παρουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ