ΜΠΑΣΚΕΤ

Εκπληκτικό: Το κλειστό του Ελληνικού μετακομίζει στα Γιάννενα!

Εκπληκτικό: Το κλειστό του Ελληνικού μετακομίζει στα Γιάννενα!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οριστική είναι η απόφαση της κυβέρνησης να μετακομίσει το κλειστό του Ελληνικού στα Γιάννενα, με τους εμπλεκόμενους φορείς να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων.

Συναρμολογήθηκε το 2003, για να χρησιμοποιηθεί στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Για κάποια χρόνια χρησιμοποιήθηκε είτε ως έδρα του Πανιωνίου, είτε ως έδρα της ΑΕΚ, είτε ως έδρα των τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Το κλειστό του Ελληνικού ήταν ένα στολίδι για τον ελληνικό αθλητισμό, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έμεινε αναξιοποίητο και ουσιαστικά παρατημένο στη μοίρα του. Τώρα, αυτό το πανέμορφο γήπεδο ετοιμάζεται να "αναστηθεί", όχι όμως στην παραλιακή της Αττικής, αλλά στα Γιάννενα στα οποία θα μεταφερθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epiruspost.gr , ο Περιφερειάρχης Ηπείρου, Αλέκος Καχριμάνης, γνωστοποίησε την απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, να παραχωρηθεί το προκατασκευασμένο κλειστό γυμναστήριο από το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού είτε στο Κάτω Νεοχωρόπουλο, είτε στα Καρδαμίτσια και όχι στον Βοτανικό όπου αναμενόταν να χτιστεί το νέο γήπεδο των Ιωαννίνων. Το κόσμος της μετακόμισης θα είναι πολύ μικρότερο από αυτό της ανέγερσης νέου κλειστού, γι' αυτό και οι εμπλεκόμενες πλευρές προσπαθούν να ολοκληρώσουν άμεσα την διαδικασία.

Πανοραμική άποψη του κλειστού γηπ'εδου στο Ελληνικό . Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ελληνικού το παγκόσμιο τουρνουά γυναικών μπάσκετ στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων, Test Event, του ΑΘΗΝΑ 2004 (ATHOC / ΑΠΕ / ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ )
Πανοραμική άποψη του κλειστού γηπ'εδου στο Ελληνικό . Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ελληνικού το παγκόσμιο τουρνουά γυναικών μπάσκετ στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων, Test Event, του ΑΘΗΝΑ 2004 (ATHOC / ΑΠΕ / ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ) EUROKINISSI


Πανοραμική άποψη του κλειστού γηπ'εδου στο Ελληνικό . Παρασκευή 6 Ιουνίου 2004. Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ελληνικού το παγκόσμιο τουρνουά γυναικών μπάσκετ στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων, Test Event, του ΑΘΗΝΑ 2004 (ATHOC / ΑΠΕ / ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ )
Πανοραμική άποψη του κλειστού γηπ'εδου στο Ελληνικό . Παρασκευή 6 Ιουνίου 2004. Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στις κλειστές εγκαταστάσεις του Ελληνικού το παγκόσμιο τουρνουά γυναικών μπάσκετ στα πλαίσια των αθλητικών διοργανώσεων, Test Event, του ΑΘΗΝΑ 2004 (ATHOC / ΑΠΕ / ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΑΞΙΩΤΗΣ -ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ) EUROKINISSI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ