ΜΠΑΣΚΕΤ

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Μπασκόνια

Δηλώσεις: Ούνικς Καζάν - Μπασκόνια

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Εβγκένι Πασούτιν και Σίτο Αλόνσο μετά την εκτός έδρας νίκη της Μπασκόνια επί της Ούνικς Καζάν.

Η Μπασκόνια πήρε τη νίκη σε βάρος της Ούνικς Καζάν χάρη στις 2/2 βολές του Τόρνικε Σενγκέλια με 1.8'' να μένει για το τέλος της αναμέτρησης.

Μετά το τέλος αυτής, ο Σίτο Αλόνσο δήλωσε πως " παίξαμε καλά στα πρώτα λεπτά, εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι δεν είχαμε φάουλ και παλέψαμε περισσότερο στην άμυνα. Είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε ψηλά την έντασή μας. Όταν κερδίζεις με ένα πόντο, μάλλον το αξίζεις. Αν δεν το αξίζεις, δεν κερδίζεις. Όταν έχεις δέκα παίκτες που παίζουμε με ένταση στην άμυνα, καταφέρνεις να φτάσεις στο +13 του πρώτο ημιχρόνου. Η Ούνικς Καζάν έκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει. Δεν μου άρεσε το γεγονός πως ο Λάνγκφορντ έβαλε το σουτ που πήρε στα 3.8'' γιατί κάναμε λάθη στην άμυνα. Κάποιες φορές πρέπει να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να τα διαβάζεις ώστε να τα βελτιώσεις".

Από την πλευρά του, ο Εβγκένι Πασούτιν ανέφερε πως " δεν χρειάζεται να κλαίμε. Δείξαμε χαρακτήρα, παίξαμε καλά τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Κάναμε κάποια λάθη στο τέλος που μας κόστισαν τη νίκη, το παιχνίδι πήγε στο τελευταίο σουτ. Όσοι αγωνίστηκαν είχαν πάθος και έπαιξαν με καρδιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ