ΜΠΑΣΚΕΤ

Δεν ξανάγινε: Οπαδός έκλεψε το τρόπαιο του κυπελλούχου της ΕΣΚΑ

Δεν ξανάγινε: Οπαδός έκλεψε το τρόπαιο του κυπελλούχου της ΕΣΚΑ

Το Αιγάλεω της Γ' Εθνικής ηττήθηκε στο γήπεδό του από την ΦΕΑ της Α' ΕΣΚΑ στον τελικό του κυπέλλου Αθηνών, με οπαδό του "Σίτι" να κλέβει το τρόπαιο πριν από την απονομή (VIDEO).

Μια πραγματικά τεράστια έκπληξη έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (24/4) στο κλειστό του Αιγάλεω, όπου η φοβερή και τρομερή ομάδα του "Σίτι" που κάνει πρωταθλητισμό στη Γ' Εθνική και ετοιμάζεται να ανέβει στη Β' λύγισε από την ΦΕΑ της Α' ΕΣΚΑ (78-88).

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας κατέκτησε έτσι το Κύπελλο της ΕΣΚΑ, ωστόσο οι παίκτες της δεν είχαν την ευκαιρία να σηκώσουν το τρόπαιο καθώς οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο και το έκλεψε! Στην κυριολεξία! Το κλειστό γέμισε καπνό πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση και λίγοι κατάλαβαν τι πραγματικά συνέβη.

Χριστόδουλος Καράβολας με 17 πόντους και Άκης Καλλινικίδης με 16 ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Αιγάλεω, που είχε σε πολύ κακή βραδιά τον Γιάννη Γκαγκαλούδη. Ο πολύπειρος γκαρντ έμεινε στους τέσσερις πόντους, ενώ από τους θριαμβευτές της ΦΕΑ (έχει ήδη κερδίσει την άνοδό της από την Α' ΕΣΚΑ στη Γ' Εθνική) ξεχώρισαν οι Στεργιάκης (37 πόντοι) - Καραλευθέρης (24 πόντοι με τρία τρίποντα).

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-20, 47-39, 62-67, 78-88

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σώμος, Σκούτας, Θεονάς

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ιμπραημάκης): Μπάρδας 2, Φακοπουλίδης 4, Καράβολας 17 (1), Κούρτης 12 (2), Ντακούλιας 11 (1), Γκαγκαλούδης 4, Αγγελόπουλος 12, Οικονόμου, Καλλινικίδης 16 (1), Σταμάτης

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 3 (1), Ρωμοσιός 4, Δεληγιάννης 6 (1), Στεργιάκης 37 (1), Μπασέας, Μιχόπουλος 10 (2), Γιαννουλάκος 2, Δρακάκης 2, Καραλευθέρης 24 (3)

Δείτε στο 1:48:01 του video τον οπαδό να μπαίνει στο παρκέ, να πλησιάζει το τρόπαιο και στη συνέχεια να τρέχει μαζί με αυτό προς την έξοδο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την κύρια είσοδο του γηπέδου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ