ΚΙΝΑ

Χρυσάφι για τον Τζέρεμι Λιν

Toronto Raptors guard Jeremy Lin brings the ball up court during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 17, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Toronto Raptors guard Jeremy Lin brings the ball up court during the first half of an NBA basketball game, Sunday, March 17, 2019, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio) AP PHOTO/CARLOS OSORIO

Το ποσό των 3 εκατ. δολαρίων ετησίως προσφέρουν οι Beijing Ducks στον Τζέρεμι Λιν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κίνα. Δεν έχει αποφασίσει ακόμη ο 31χρονος γκαρντ, που συνεχίζει να ελπίζει για συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Ο Τζέρεμι Λιν παραμένει ελεύθερος, με τις πιθανότητες για νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ να μειώνονται μέρα με τη μέρα. Ο 31χρονος γκαρντ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της παραμονής στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη, αν και σε συνέντευξη που έδωσε πριν από περίπου ένα μήνα φάνηκε να είναι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση.

Μέσα σε ένα χρόνο άλλωστε είδε τις αποδοχές του να πέφτουν κατακόρυφα, αφού το 2018/19 εισέπραξε το ποσό των 11.819.388 δολαρίων από τους Ατλάντα Χοκς, την ώρα που το 2019/20 πήρε μόλις 697.358 δολάρια. Κέρδισε μεν τον τίτλο του ΝΒΑ με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς, αλλά αυτό δεν φάνηκε να βελτιώνει το status του στο ΝΒΑ, δεδομένου άλλωστε ότι έπαιξε ελάχιστα.

Πλέον, η προοπτική της Κίνας φαίνεται πως είναι αρκετά ορατή για τον ίδιο. Ιδίως βάσει του συμβολαίου που του προσφέρουν οι Beijing Ducks. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την ασιατική χώρα, η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου προσφέρει στον Τζέρεμι Λιν το ποσό των 3.000.000 δολαρίων για τον επόμενο χρόνο, με σκοπό να τον δελεάσει.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές εβδομάδες, η κινεζική ομάδα απέσπασε την υπογραφή του Έκπε Ούντο.

AP Photo/Carlos Osorio

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ