ΚΙΝΑ

"Τρελάθηκε" με τον Marbury ο Fredette

"Τρελάθηκε" με τον Marbury ο Fredette

Το ντέρμπι των Shanghai Sharks με τους Beijing Fly Dragons στιγματίστηκε από τον καυγά του Stephon Marbury με τον Jimmer Fredette, μετά από ένα δυνατό φάουλ που έκανε ο πρώτος (VIDEO).

Το CBA μπορεί να είναι το πρωτάθλημα των επιθέσεων και των μεγάλων σκορ, αλλά -την ίδια ώρα- είναι κι αυτό που έχει αρκετές εντάσεις. Τα πράγματα δεν είναι τόσο... χαλαρά όσο νομίζει ο κόσμος, αφού οι ξένοι που αγωνίζονται σε αυτό, παλεύουν και θέλουν να "γράψουν" τους καλύτερους δυνατούς αριθμούς. Γι αυτό, όταν ο Stephon Marbury έκανε ένα δυνατό φάουλ στον Jimmer Fredette, έλαβε την αντίστοιχη... απάντηση.

Οι δυο τους ενεπλάκησαν σε καυγά (μικρής έκτασης πάντως) στο ντέρμπι της Shanghai με τη Beijing, δίχως όμως να ξεφύγει η κατάσταση. Ο βετεράνος σταρ του ΝΒΑ απέδειξε πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί αφού απάντησε άμεσα, με αποτέλεσμα να... μαζευτεί αμέσως ο Jimmer Fredette. Σε αυτό έπαιξε βέβαια ρόλο κι η άμεση επέμβαση τόσο των υπόλοιπων παικτών όσο και της Αστυνομίας (!) η οποία μπήκε σε χρόνο "dt" στο παρκέ για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Για την ιστορία, η ομάδα του Jimmer Fredette πήρε τη νίκη στην παράταση (123-119) με τον ίδιο να προσφέρει 54 πόντους (με 6/15 δίποντα, 11/20 τρίποντα και 9/9 βολές), 13 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 50'20'' συμμετοχής, την ώρα που ο Stephon Marbury περιορίστηκε σε 4 πόντους (με 1/5 δίποντα, 0/4 τρίποντα και 2/2 βολές), 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ σε 37'30'' παρουσίας στο παρκέ.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ