ΚΙΝΑ

Τέλος η σεζόν για τον Μπουρούση, αποκλείστηκαν οι Ζεγιάνγκ Λάιονς

Τέλος η σεζόν για τον Μπουρούση, αποκλείστηκαν οι Ζεγιάνγκ Λάιονς

Στη φάση των οκτώ του κινεζικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε η σεζόν του Γιάννη Μπουρούση, καθώς οι Λάιονς ηττήθηκαν για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες από τους Τσιντζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς.

Έσφιξε τα δόντια παρά τον τραυματισμό του, ο Γιάννης Μπουρούσης δεν κατάφερε να κρατήσει όρθιους τους Λάιονς που ηττήθηκαν εντός έδρας (95-111) από τους Τσιντζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς και αποκλείστηκαν από τα ημιτελικά του κινεζικού πρωταθλήματος με σκορ 3-1.

Ο διεθνής σέντερ έπαιξε 26:18, σκόραρε επτά πόντους με 3/5 δίποντα, 0/4 τρίποντα και 1/1 βολή, μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε μία ασίστ, έκανε ένα λάθος και τέσσερα φάουλ με αποτέλεσμα να μη βοηθήσει ιδιαίτερα την ομάδα του. Κορυφαίος της ήταν ο Κόρτνι Φόρτσον με 31 πόντους, 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο Σουν Μινγκχούι πρόσθεσε 23 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Κέι Φέλντερ που πέτυχε 28 πόντους, κατέβασε τέσσερα ριμπάουντ και μοίρασε 11 ασίστ, την ώρα που ο Τζαρνέλ Στόουκς είχε 29 πόντους και 10 ριμπάουντ και ο Αμπουντουσαλάμου Αμπουντουρεξίτι ακολουθούσε με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ σε 37:28.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ