ΚΙΝΑ

Συμφώνησε με ομάδα στην Κίνα ο ξεχασμένος Ο Τζέι Μέιο!

Συμφώνησε με ομάδα στην Κίνα ο ξεχασμένος Ο Τζέι Μέιο!
AP Photo/Brett Davis AP PHOTO/BRETT DAVIS

Την ίδια στιγμή που κανείς δεν ξέρει πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα στην Κίνα, ο ξεχασμένος Ο Τζέι Μέιο συμφώνησε με τους Φλάινγκ Λέοπαρντς.

Πολύς κόσμος αναρωτιέται τι συνέβη στον Ο Τζέι Μέιο, ο οποίος έχει χαθεί από το προσκήνιο. Όσοι αναρωτιούνται λοιπόν, μόλις πήραν την απάντησή τους: Το Νο3 του ΝΒΑ Draft 2008 βρίσκεται στην Κίνα, αφού συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους Φλάινγκ Λέοπαρντς.

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι κανείς δεν ξέρει πότε και υπό ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει το κινεζικό πρωτάθλημα , αφού υπάρχει σενάριο να συνεχιστεί μόνο με Κινέζους παίκτες. Σε περίπτωση που ο Μέιο μείνει στην ομάδα, θα πάρει την θέση του Λανς Στέφενσον, ο οποίος είναι εγκλωβισμένος στη Νέα Υόκη.

Ο άλλοτε ΝΒΑερ, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο χρόνια αποκλεισμό από την λίγκα το 2016 επειδή παραβίασε τους όρους περί χρήση ναρκωτικών ουσιών, έχει δει την καριέρα του να παίρνει τον κατήφορο από τότε που εξοστρακίστηκε από το ΝΒΑ, σε βαθμό που αυτή η συμφωνία θεωρείται πλέον... αναβάθμιση στην καριέρα του.

Ο 32χρονος γκαρντ έμεινε δύο χρόνια εκτός παρκέ μετά την τιμωρία του πριν αποφασίσει το 2018 να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο με τους Ατλέντικος δε σαν Γκερμάν, για να αγωνιστέι στην συνέχεια στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν (!) με τους Ντατσίν Τάιγκερς το 2019 και στην δεύτερη κατηγορία της Κίνας με την φανέλα της Χιουνάν λίγο αργότερα, πριν συμφωνήσει τον περασμένο Οκτώβριο με τους Ταϊπέι Φούμπον Μπρέιβς, οι οποίοι βρίσκονται στην Ταϊβαν.

Για την ιστορία, στις 8 σεζόν που αγωνίστηκε στο ΝΒΑ ο Μάιο (2008-2016) είχε 13.8 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.9 ασίστ μέσο όρο με 37.3% στα τρίποντα, ενώ είχε διψήφιο αριθμό μέσο όρο πόντων στις πρώτες 7 σεζόν του στη λίγκα.

AP Photo/Brett Davis

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ