ΚΙΝΑ

Ράις αντί Λάνγκφορντ στoυς Shenzhen Leopards

Ράις αντί Λάνγκφορντ στoυς Shenzhen Leopards

Ο Ταϊρίς Ράις θα συνεχίσει την καριέρα του στους Shenzhen Leopards της Κίνας, ως ο αντικαταστάτης του Κιθ Λάνγκφορντ. Μεταγραφή που φέρνει πιο κοντά στην Μπαρτσελόνα τον Μάικ Τζέιμς.

Το ντόμινο στην αγορά ξεκίνησε, μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ταϊρίς Ράις από τους Shenzhen Leopards. Η κινεζική ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον Κιθ Λάνγκφορντ τις προηγούμενες ημέρες (σ.σ.: ο παίκτης εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη), με τον πρώην -πλέον- παίκτη της Μπαρτσελόνα να παίρνει τη θέση του.

Ο βραχύσωμος γκαρντ ήταν εκτός ομάδας από το καλοκαίρι, αφού δεν ταίριαζε με τα "θέλω" του Σίτο Αλόνσο. Υποχρεώθηκε να κάνει προπονήσεις με τη β' ομάδα των "μπλαουγκράνα", έχασε σημαντικό έδαφος σε αγωνιστικό επίπεδο, με την πρόταση της Shenzhen να έρχεται ως μάννα εξ ουρανού. Η συμφωνία του με την κινεζική ομάδα ανακοινώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/1), με την εξέλιξη αυτή να σηματοδοτεί τη δυνατότητα της Μπαρτσελόνα να κινηθεί για την απόκτηση του Μάικ Τζέιμς.

Ράις αντί Λάνγκφορντ στoυς Shenzhen Leopards

Οι τρεις περιπτώσεις μοιάζουν αλληλένδετες, δεδομένου ότι οι "μπλαουγκράνα" κατάφεραν να ξεφορτωθούν ένα πολύ μεγάλο συμβόλαια, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να... σπρώξουν ζεστό χρήμα για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superdoods. Όπως έχει αναφέρει το Sport24.gr, ο Μάικ Τζέιμς έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα , η οποία μπορεί να αυξηθεί (οικονομικά) μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ