ΚΙΝΑ

Οικονομικός και... νικητής ο Μπουρούσης

Οικονομικός και... νικητής ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε ξανά νταμπλ νταμπλ στην Κίνα, οδηγώντας τους Zhejiang Lions στο "4 στα "4" στο CBA, αυτή τη φορά σε βάρος των Liaoning Dinosaurs (117-101).

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Γιάννης Μπουρούσης στο CBA, πανηγυρίζοντας το μεσημέρι της Κυριακής (5/11) μία ακόμη νίκη. Ο διεθνής σέντερ ήταν ξανά εκ των κορυφαίων της ομάδας του, στη νίκη επί των Liaoning Dinosaurs (117-101), που τη διατήρησε στην κορυφή του πρωταθλήματος, με το απόλυτο των νικών (4/4) μέχρι στιγμής.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο παρκέ για 26'44'', διάστημα στο οποίο έκανε αισθητή την παρουσία του. Δίχως να πάρει πολλές προσπάθειες, κι αφού εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά του, έκανε τα απολύτως απαραίτητα από το "5" για να βοηθήσει σημαντικά στην τέταρτη διαδοχική νίκη στο CBA. Συγκεκριμένα, είχε 20 πόντους με 5/10 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 1/2 βολές, 10 ριμπάουντ (7+3), 1 ασίστ και 2 λάθη.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση είναι αυτή της Τετάρτης (8/11) απέναντι στους Shenzhen Leopards, ομάδα στην οποία συνεχίζει την καριέρα του ο Κιθ Λάνγκφορντ.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ