ΚΙΝΑ

Οδοστρωτήρας ο Μπουρούσης απέναντι σε ομάδα από την Κινεζική Ταϊπέι

Οδοστρωτήρας ο Μπουρούσης απέναντι σε ομάδα από την Κινεζική Ταϊπέι
EUROKINISSI

Σε τρομερή κατάσταση ο Γιάννης Μπουρούσης, γέμισε με εκπληκτικό τρόπο τη στατιστική του σε φιλικό αγώνα των Zhejiang Lions στο τουρνουά "Terrific 12" στο Μακάο.

Πράγματα και θαύματα έκανε ο Γιάννης Μπουρούσης στην φιλική αναμέτρηση των Zhejiang Lions με την Yulon Luxgen, ομάδα από την Κινεζική Ταϊπέι, για το τουρνουά "Asia League Terrific 12" που διεξάγεται στο Μακάο.

Ο Έλληνας center γέμισε τις μπαταρίες του καθώς δεν ταξίδεψε στην Γεωργία με την Εθνική Ελλάδας, σκόραρε 32 πόντους με 4/5 τρίποντα, μάζεψε 14 ριμπάουντ και ήταν μακράν του δεύτερου ο κορυφαίος της κινεζικής ομάδας που προηγήθηκε με 10 (95-85) στα 81" πριν το φινάλε, αλλά επικράτησε μετά κόπων και βασάνων (96-94).

Πρώτος σκόρερ των ηττημένων ήταν ο Σακίλ Χάινς που έπαιξε πέρυσι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, καθώς είχε 18 πόντους και 9 ριμπάουντ. Με αυτή την ήττα η ομάδα του αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά, ενώ εκείνη του Μπουρούση κοιτάζει τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αρκεί να κερδίσει τους Nagoya Diamond Dolphins από την Ιαπωνία.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ