ΚΙΝΑ

Νταμπλ νταμπλ με συνοπτικές διαδικασίες ο Μπουρούσης

Νταμπλ νταμπλ με συνοπτικές διαδικασίες ο Μπουρούσης

Οι Zhejiang Lions είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Bayi Rockets (125-91), με τον Γιάννη Μπουρούση να παίζει όσο χρειαζόταν προκειμένου η ομάδα του να "καθαρίσει" το παιχνίδι.

Στην κορυφή του CBA διατηρήθηκαν οι Zhejiang Lions, που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στους Bayi Rockets (125-91). Οι γηπεδούχοι επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση απέναντι στους ουραγούς του πρωταθλήματος, οι οποίοι ήταν ανταγωνιστικοί μόνο για ένα δεκάλεπτο -πριν παραδοθούν ολοκληρωτικά στις... ορέξεις της ομάδας του Γιάννη Μπουρούση.

Με τον αγώνα να "τελειώνει" επί της ουσίας από νωρίς, ο διεθνής σέντερ δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί πολύ. Για την ακρίβεια, πέρασε στο παρκέ για 18'00'' προλαβαίνοντας όμως να σημειώσει ένα ακόμη νταμπλ νταμπλ στο CBA, με 10 πόντους (με 2/3 δίποντα, 0/1 τρίποντο και 6/7 βολές) και 13 ριμπάουντ. Ομοίως, ούτε ο Κόρτνεϊ Φόρτσον (21'54'') αγωνίστηκε πολύ, με τον Χου Τζινγκσιού (23 πόντοι, 13 ριμπάουντ) να εξελίσσεται σε πρωταγωνιστή για τη Zhejiang.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια για τα "Λιοντάρια", που δεν δείχνουν να... αγχώνονται από την πίεση που τους ασκούν οι ομάδες που βρίσκονται πίσω από αυτά στην κατάταξη του CBA.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αυτά που ξεχώρισαν ήταν η εμφάνιση του Ντάριους Άνταμς (52 πόντοι) στη νίκη της Xinjiang επί της Jiangsu (139-119).

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ