ΚΙΝΑ

Κορονοϊός: Ο Ντένμον θέλησε να πάει Κίνα, αλλά τον γύρισαν πίσω

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ / BASKET LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Ντένμον γνωστοποίησε μέσω twitter ότι του απαγορεύτηκε να μεταβεί από τις ΗΠΑ στην Κίνα λόγω των νέων μέτρων της κινεζικής κυβέρνησης.

Ο Μάρκους Ντένμον ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Κίνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του, ωστόσο... γύρισε πίσω.

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού έφτασε μέχρι το αεροδρόμιο, μόνο και μόνο για να ενημερωθεί ότι δεν επιτρέπεται να ταξιδέψει, αφού η κινεζική κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό των πτήσεων από ξένες χώρες.

"Ουάου, μόλις με γύρισαν πίσω στο αεροδρόμιο ενώ ετοιμαζόμουν να πάω στην Κίνα!!" έγραψε ο Αμερικανός, πριν πληροφορηθεί τον λόγο.

Στην Κίνα η κατάσταση με τον κορονοϊό φαινόταν να είναι υπό έλεγχο, ωστόσο πλέον υπάρχει ανησυχία, σε βαθμό που υπήρξε νέα αναβολή στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.. Μέσα σε όλα, έπειτα από τρεις ημέρες που όλα τα νέα κρούσματα ήταν εισαγώμενα από το εξωτερικό, υπήρξε το πρώτο κρούσμα εγχώριας μετάδοσης. Μετά από αυτά τα νέα δεδομένα αποφασίστηκε να μειωθεί ο αριθμός των διεθνών πτήσεων και να απαγορευτεί η είσοδος στην χώρα ανθρώπων που είχαν στην κατοχή τους βίζα μικρής διάρκειας, με τον Ντένμον να εκπίπτει σε αυτή την κατηγορία.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ