Κίνα: Το CBA επιστρέφει στην δράση στις 20 Ιουνίου

Μετά από πέντε μήνες με... κατεβασμένα ρολά, το CBA επιστρέφει στην δράση με τους πρώτους αγώνες να διεξάγονται στις 20 Ιουνίου.

Πέρασαν πέντε μήνες διακοπής, μεσολάβησαν δύο... πισωγυρίσματα τον Απρίλιο και τον Μάιο, αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι το CBA επιστρέφει στην δράση. Η Κυβέρνηση της Κίνας έδωσε το "πράσινο φως" για την επανεκκίνηση των ομαδικών αθλημάτων, μεταξύ των οποίων και το μπάσκετ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ομάδες του CBA θα κληθούν να δώσουν τους πρώτες αγώνες στις 20 Ιουνίου, με στόχο την ολοκλήρωση της σεζόν μέσα στο καλοκαίρι. Δεδομένα πάντως, τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τον χειμώνα, οπότε κι ήρθε η διακοπή λόγω του κορονοϊού.

Πολλοί παίκτες δεν θα γυρίσουν, ενώ κι ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό το Πεκίνο για να κοουτσάρει την ομάδα του (θα γίνει ο Γενικός Διευθυντής του Προμηθέα Πάτρας). Από την άλλη, ο Μάνος Μανουσέλης παρέμεινε τις τελευταίες εβδομάδες στην Κίνα και θα συνεχίσει το έργο του στην Σανγκάη.

Θυμίζουμε ότι το CBA κατέβασε ρολά στις 21 Ιανουαρίου μετά τη ραγδαία αύξηση κρουσμάτων του κορονοϊού στην Κίνα, κι έκτοτε έγιναν δύο απόπειρες επανεκκίνησης. Αμφότερες όμως δεν προχώρησαν σε υλοποίησή τους, με την... τρίτη να αποδεικνύεται η φαρμακερή.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.