ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνα: Οι Γκόλντεν Σταρς κρατούν "φυλακισμένο" τον Γκάουντλοκ

Κίνα: Οι Γκόλντεν Σταρς κρατούν "φυλακισμένο" τον Γκάουντλοκ
AP PHOTO/REED SAXON

Σε εφιάλτη εξελίσσεται η παραμονή του Άντριου Γκάουντλοκ στην Κίνα καθώς οι Γκόλντεν Σταρς του απαγόρευσαν να επιστρέψει στην Αμερική έως ότου λυθεί το συμβόλαιό του.

Τον μπελά του φαίνεται ότι βρήκε ο Άντριου Γκάουντλοκ στην Κίνα. Ο Αμερικανός γκαρντ, με αξιοπρεπή παρουσία σε EuroLeague και ΝΒΑ, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης μέχρι τη λήξη της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.

Στην παρούσα φάση όμως, αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γκάουντλοκ. Οι Γκόλντεν Σταρς, με τη φανέλα των οποίων αγωνίζεται στο κινεζικό πρωτάθλημα, τον κρατούν παρά τη θέλησή του μακριά από την πατρίδα του, μακριά από την Αμερική.

Ουσιαστικά, η ομάδα του δεν συμφωνεί με την απόφασή του να κάνει χειρουργείο στην Αμερική, φοβούμενη το ενδεχόμενο να μην επιστρέψει ποτέ πίσω. Ο Γκάουντλοκ μοιράστηκε τον προβληματισμό και τις σκέψεις του στο Twitter, γράφοντας στον λογαριασμό του τα εξής: "Έχω έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και δεν μου επιτρέπουν να γυρίσω στο σπίτι μου ώστε να εγχειριστώ. Θέλουν να λήξει πρώτα το συμβόλαιό μου για να μην χρειάζεται να με πληρώνουν. Φοβάμαι ότι οι εξελίξεις θα είναι ακόμη πιο δυσάρεστες".

Photo Credits: AP Photo/Reed Saxon

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ