ΚΙΝΑ

Κίνα: Ο Γιάο Μινγκ έδωσε τρεις επιλογές για τη συνέχεια του CBA

Yao Ming, head of the Chinese Basketball Association and former NBA player looks on during warm up before the Women's Olympic Qualifying Tournaments match between Korea and China in Belgrade, Serbia, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Yao Ming, head of the Chinese Basketball Association and former NBA player looks on during warm up before the Women's Olympic Qualifying Tournaments match between Korea and China in Belgrade, Serbia, Sunday, Feb. 9, 2020. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Τις εναλλακτικές λύσεις για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εξετάζουν στην Κίνα και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Γιάο Μινγκ τόνισε ότι υπάρχουν τρεις επιλογές.

Στην Κίνα προσπαθούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς μετά τον κορονοϊό, ωστόσο για την ώρα δεν έχουν καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Για την ώρα δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί τον Ιούλιο και ο πρόεδρος της κινεζικής ομοσπονδίας, Γιάο Μινγκ, μιλώντας στο "CCTV" αναφέρθηκε στις επιλογές που υπάρχουν, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος και να τελειώσει στα παρκέ η σεζόν.

Η πρώτη είναι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα από το σημείο της διακοπής και να διεξαχθούν όλοι οι αγώνες ή να μειωθούν με κάποιο τρόπο οι αναμετρήσεις. Το τρίτο πλάνο είναι να συνεχιστεί με τα playoffs σύμφωνα με τη βαθμολογία που υπάρχει τώρα. Είναι δεδομένο πως όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και οι ομάδες θα είναι απομονωμένες σε ξενοδοχεία λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορονοϊού.

AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ