ΚΙΝΑ

Κίνα καλεί Μάικ Τζέιμς

Phoenix Suns' Mike James (55) pivots beside Boston Celtics' Terry Rozier (12) during the fourth quarter of an NBA basketball game in Boston, Saturday, Dec. 2, 2017. The Celtics won 116-111. (AP Photo/Michael Dwyer)
Phoenix Suns' Mike James (55) pivots beside Boston Celtics' Terry Rozier (12) during the fourth quarter of an NBA basketball game in Boston, Saturday, Dec. 2, 2017. The Celtics won 116-111. (AP Photo/Michael Dwyer) AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Το όνομα του Μάικ Τζέιμς διατηρείται στην επικαιρότητα, με νέο δημοσίευμα να επισημαίνει πως οι Guangdong Southern Tigers της Κίνας πιέζει τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Superfoods να πει το "ναι" σε πλουσιοπάροχη πρόταση.

Από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Phoenix Suns, ο Μάικ Τζέιμς είδε αμέσως το όνομά του να τοποθετείται ψηλά στη μεταγραφική λίστα ουκ ολίγων ομάδων. Από την Ευρώπη μέχρι... την Ασία, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods αποτελεί τον "εκλεκτό" για αρκετούς προπονητές, που θέλουν να ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ τους και να προσθέσουν σε αυτό έναν εκ των πλέον "εκρηκτικών" περιφερειακών που υπάρχουν στην αγορά.

Την ώρα λοιπόν που ο πρώην "πράσινος" αναζητά στο ΝΒΑ για μια πρόταση που θα τον ικανοποιήσει και θα τον κρατήσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, ο Marc Stein των New York Times αποκάλυψε πως ο 27χρονος γκαρντ έχει στα χέρια του πλουσιοπάροχη πρόταση από τους Guangdong Southern Tigers, ομάδα του CBA. Ο κινεζικός σύλλογος προσέγγισε τον παίκτη, τον πιέζει αρκετά τις τελευταίες ώρες προκειμένου να πει το "ναι" και γι αυτόν τον λόγο έχει ρίξει στο τραπέζι περί τις 200.000 δολάρια για κάθε μήνα της συνεργασίας τους.

Κάπως έτσι, αν κι εφόσον απαντήσει θετικά στην πρόταση της Guangdong, ο Μάικ Τζέιμς μπορεί να προσθέσει στον τραπεζικό του λογαριασμό κοντά στο 1.000.000 δολάρια για το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Υπό τον όρο βέβαια πως η ομάδα του θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στα playoffs του CBA.

AP Photo/Michael Dwyer

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ