ΜΠΑΣΚΕΤ

Κίνα: 53 ο Ρότσεστι, 51 ο Τζάκσον

Κίνα: 53 ο Ρότσεστι, 51 ο Τζάκσον
EUROKINISSI

Οι δρόμοι των Τέιλορ Ρότσεστι και Πιέρ Τζάκσον ενώθηκαν ξανά στο κινεζικό πρωτάθλημα, με τον πρώτο να χαμογελάει στο τέλος.

Οι Τέιλορ Ρότσεστι και Πιέρ Τζάκσον δεν κοσμούν πια τα παρκέ της EuroLeague καθώς συμφώνησαν και οι δύο να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κίνα. Ο Ρότσεστι αποδέχτηκε την πρόταση των Τιαντζίν Γκολντ Λάιονς ενώ ο "κοντορεβιθούλης" Τζάκσον είπε το μεγάλο "ναι" στους Μπεϊτζίνγκ Φλάι Ντράγκονς.

Η 18η αγωνιστική του κινεζικού πρωταθλήματος έφερε ξανά κοντά τους δύο σκόρερς. Η ομάδα του Τέιλορ Ρότσεστι υποδέχθηκε στην έδρα της τους Φλάι Ντράγκονς, σε ένα παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς. Οι γηπεδούχοι και οι φιλοξενούμενοι "καίγονταν" για τη νίκη αφού αμφότεροι έχουν κολλήσει στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Με τον Τέιλορ Ρότσεστι να κάνει φύλλο και φτερό την αντίπαλη άμυνα, σταμάτησε στους 53 πόντους με 18/19 βολές, 10/20 βολές και 5/13 τρίποντα, οι Γκολντ Λάιονς επικράτησαν των Μπεϊτζίνγκ Φλάι Ντράγκονς με το αγχωτικό 130-125 και πήραν μία βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Οι 51 πόντοι που σημείωσε ο Πιέρ Τζάκσον δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να φύγουν με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας έτσι μία ακόμα ήττα τη φετινή σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ