ΚΙΝΑ

Επέστρεψε στην Κίνα ο Τζόρνταν Κρόφορντ

Επέστρεψε στην Κίνα ο Τζόρνταν Κρόφορντ
AP PHOTO/BRANDON DILL

Μετά το νέο αποτυχημένο πέρασμα από το ΝΒΑ, ο Τζόρνταν Κρόφορντ θα επιστρέψει στην Κίνα, όπου υπέγραψε συμβόλαιο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με την Σανξί.

Το νέο πέρασμα του Τζόρνταν από το ΝΒΑ δεν κράτησε πολύ και ούτε αυτό ήταν επιτυχημένο. Κάπως έτσι ο 30χρονος γκαρντ το πήρε απόφαση: επιστρέφει στην Κίνα! Σύμφωνα με το sportando υπέγραψε συμβόλαιο στην Σανξί, η οποία θα γίνει η τρίτη ομάδα της καριέρας του επί κινεζικού εδάφους.

Ο Κρόφορντ υπέγραψε την προηγούμενη χρονιά συμβόλαιο στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, όπου είχε όμως 6,6 πόντους κατά μέσο όρο σε πέντε αγώνες. Φέτος δεν βρήκε κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ και αποφάσισε να γυρίσει στα γνώριμα λημέρια του κινεζικού πρωταθλήματος, όπου έπαιξε επίσης τις σεζόν 2014/15 (Ξινζιάνγκ Φλάινγκ Τάιγκερς) και 2015/16 (Τιανζίνγκ Ρονγκάνγκ).

Μάλιστα, με την δεύτερη ομάδα του είχε 43,1 πόντους κατά μέσο όρο τη σεζόν 2015/16. Σε ένα παιχνίδι είχε σημειώσει 72 πόντους με 25/52 σουτ, ενώ είχε μαζέψει επίσης και 16 ριμπάουντ. Όσον αφορά τη νέα ομάδα, τη Σανξί, είναι χαμηλά στην κατάταξη έπειτα από 26 αγώνες (15η με ρεκόρ 9-17).

Photo credits: AP Photo/Brandon Dill

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ