ΚΙΝΑ

Ελεύθερος ο Λάνγκφορντ

Ελεύθερος ο Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ ετοιμάζει... βαλίτσες, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους Shenzhen Leopards για να αποχωρήσει από την Κίνα και να μείνει ελεύθερος.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ με τά την θητεία του στην Ούνικς Καζάν (2014-17) "υπέκυψε" στο άκουσμα των σειρήνων από την Κίνα και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ασία για λογαριασμό των Shenzhen Leopards, από τους οποίους, όμως, ετοιμάζεται να αποχωρήσει.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ - ο οποίος το 2014 και το 2017 ήταν ο πρώτος της EuroLeague - φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τους Shenzhen Leopards για να λυθεί το συμβόλαιό του και να μείνει ελεύθερος, όπως αναφέρεται σε... τιτίβισμα του Ισραηλινού δημοσιογράφου, Ντέιβιντ Πικ.

Ο Κιθ Λάνγκφορντ στην Κίνα είχε μέσο όρο 16,4 πόντους, ενώ την περσινή σεζόν αποτέλεσε το πρώτο βιολί της Ούνικς Καζάν τόσο στην EuroLeague (μ.ο, 21,8 πόντοι, 3,4 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 0,8 κλεψίματα) όσο και στην VTB League (18,6 πόντοι, 2, 7 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη).

Ο Κιθ Λάνγκφορντ πλέον θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η περίπτωση του αναμένεται να απασχολήσει και ομάδες της EuroLeague, καθώς η ποιότητά του είναι γνωστή και αδιαπραγμάτευτη.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ