ΚΙΝΑ

Δεύτερη σερί ήττα για Μπουρούση

Δεύτερη σερί ήττα για Μπουρούση

Η Zhejiang υπέστη δεύτερη σερί ήττα στο CBA, ανήμερα των γενεθλίων του Γιάννη Μπουρούση. Άστοχος ο διεθνής σέντερ, που ταξιδεύει στην Ελλάδα για τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων.

Η αστοχία των βασικών παικτών της αποδείχθηκε καταλυτική για τη Zhejiang, η οποία γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική ήττα της στο CBA, αυτή τη φορά από τη Xinjiang (91-86). Η ομάδα του Γιάννη Μπουρούση είδε το δίδυμο των Ντάριους Άνταμς (25 πόντοι) και Αντρέι Μπλάτσε (26 πόντοι, 12 ριμπάουντ) να ηγείται και να κάνει τη διαφορά για τους Flying Tigers, την ώρα που ο διεθνής σέντερ δεν κατάφερε να συνδυάσει την ημέρα των γενεθλίων του με μία καλή εμφάνιση και νίκη.

Ο 33χρονος σέντερ είχε 10 πόντους (με 2/7 δίποντα, 1/7 τρίποντα και 3/4 βολές), μαζί με 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 34'27'' συμμετοχής, με τον Κόρτνεϊ Φόρτσον να είναι εξίσου άστοχος, αφού στα 38'31'' που χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του, είχε 17 πόντους (με 2/9 δίποντα, 3/8 τρίποντα και 4/7 βολές), με 10 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο και 5 λάθη.

Πλέον, υπάρχει μπροστά η διακοπή του κινεζικού πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Μπουρούση να ταξιδεύει το Σάββατο (18/11) για την Ελλάδα προκειμένου να δώσει το "παρών" στην "πρώτη" της Εθνικής Ανδρών τη Δευτέρα (20/11) με φόντο την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μεγάλη Βρετανία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ