ΚΙΝΑ

Δεν πέφτει από την κορυφή ο Μπουρούσης

Δεν πέφτει από την κορυφή ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν άστοχος, αλλά πανηγύρισε μία ακόμη νίκη με τη φανέλα των Zhejiang Lions (124-100), αποτέλεσμα που διατήρησε την ομάδα του διεθνούς σέντερ στην κορυφή του CBA.

Στην κορυφή του CBA διατηρήθηκαν οι Zhejiang Lions, σημειώνοντας ακόμη μία νίκη αυτή τη φορά απέναντι στους SiChuan Blue Whales με 124-100, στο πρώτο τους παιχνίδι μετά το διάλειμμα για το All Star Game. Ο Γιάννης Μπουρούσης (σ.σ.: δεν αγωνίστηκε στο All Star Game) βρέθηκε στο παρκέ για 30'12'' στη νέα νίκη της ομάδας του, διάστημα στο οποίο προσέφερε 15 πόντους (με 5/13 δίποντα, 0/5 τρίποντα και 5/7 βολές), 16 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Παρότι ήταν άστοχος, βοήθησε σημαντικά με το κορμί του κοντά στο καλάθι, την ώρα που ο Κόρτνεϊ Φόρτσον πραγματοποίησε ένα ακόμη εντυπωσιακό νταμπλ νταμπλ, με 34 πόντους (με 10/12 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 8/8 βολές) και 13 ασίστ. Για τους ηττημένους, τα μεγάλα ονόματα δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά, με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, οι Bejing Ducks των Γιάννη Χριστόπουλου και Χάρη Μαρκόπουλου δεν τα κατάφεραν απέναντι στους Shanghai Sharks (88-79), παρά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Τζάστιν Χάμιλτον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 41 πόντους και 19 ριμπάουντ.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ