ΚΙΝΑ

CBA: Πρωταθλήτρια Κίνας η Guangdong με 39άρα του Σόνι Γουίμς

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ANADOLU EFES (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά από την πολύμηνη διακοπή και τα προβλήματα λόγω κορονοϊού, το CBA ολοκληρώθηκε με τη Guangdon να παίρνει τον τίτλο χάρη στην 39άρα του Σόνι Γουίμς.

Το πρωτάθλημα της Κίνας ολοκληρώθηκε το βράδυ της 15ης Αυγούστου, γράφοντας τον επίλογο μετά από πολύμηνη διακοπή και επιστροφή των ομάδων στην δράση το τελευταίο δίμηνο. Για δεύτερη σερί σεζόν (έστω... κουτσουρεμένη λόγω του κορονοϊού), η Guangdong πήρε τον τίτλο, με τον Σόνι Γουίμς να είναι ο πρωταγωνιστής στον τρίτο -και τελευταίο- τελικό απέναντι στη Liaoning.

Ο πρώην φόργουορντ των Ζάλγκιρις, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μακάμπι και Αναντολού Εφές έχει βρει την... Ιθάκη του στο CBA την τελευταία διετία, κάνοντας το 2/2 σε επίπεδο τίτλων.

Ήταν μάλιστα αυτός που έκανε τη διαφορά στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στη Liaoning, αφού προσέφερε 39 πόντους (με 16/23 σουτ) στη νίκη της Guangdong με 123-115. Από την πλευρά των ηττημένων, ο Ο Τζέι Μέιγιο είχε 34 πόντους και ο Γκούο Αϊλούν προσέθεσε άλλους 26 πόντους. Δεν έφταναν όμως δεδομένης της εντυπωσιακής εμφάνισης του Σόνι Γουίμς.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ