ΚΙΝΑ

"Απάντησε" με τρομερή εμφάνιση ο Μπουρούσης

"Απάντησε" με τρομερή εμφάνιση ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε άμεσα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις, οδηγώντας τους Zhejiang Lions σε εύκολη νίκη επί των Tianjin Golden Lions (117-89).

Δύο μέρες μετά την κακή εμφάνισή του στο παιχνίδι με τους Qingdao Eagles , ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε ένα πραγματικά σπουδαίο παιχνίδι. Οι Tianjin Golden Lions ήταν οι... άτυχοι της υπόθεσης, αφού είδαν τον διεθνή σέντερ να κάνει ό,τι ήθελε στις δύο ρακέτες και να οδηγεί την ομάδα του σε άνετη επικράτηση (117-89), που τη διατηρεί στα υψηλά πατώματα της κατάταξης στο CBA.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Superfoods είχε 25 πόντους (με 8/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα και 3/5 βολές), 17 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 33'59'' συμμετοχής, κάνοντας τη διαφορά για την ομάδα του, που είχε ακόμη σε εξαιρετική βραδιά τον Κόρτνεϊ Φόρτσον, των 30 πόντων και των 11 ασίστ σε 36'45'' παρουσίας στο παρκέ.

Η Tianjin δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο του αγώνα, βρέθηκε από νωρίς στο -20 και δεν είχε τη δυνατότητα να απειλήσει μέχρι το φινάλε, κυρίως λόγω των απογοητευτικών ποσοστών στα σουτ τριών πόντων (13/48), αλλά και της αναιμικής παρουσίας του Έλι Χόλμαν (13 πόντοι, 7 ριμπάουντ), ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει τη "ζημιά" στην πρώην ομάδα του, χάνοντας κατά κράτος τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες με τον Γιάννη Μπουρούση.

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ