ΚΙΝΑ

Αλέξης Φαλέκας: Πέρσι στους Xinjiang Tigers, φέτος στους Guangsha Lions

Αλέξης Φαλέκας: Πέρσι στους Xinjiang Tigers, φέτος στους Guangsha Lions
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Φαλέκας θα παραμείνει στην Κίνα, αυτή τη φορά ως μέλος του τεχνικού επιτελείου των Guangsha Lions.

Στην Κίνα θα εργαστεί για δεύτερη σερί σεζόν ο Αλέξης Φαλέκας, ο οποίος έδειξε με το έργο του στη διάρκεια της περσινής σεζόν πόσο σημαντικός είναι για μία ομάδα του CBA. Ο 44χρονος τεχνικός εργάστηκε πέρσι στους Xinjiang Tigers, ενώ τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρεθεί στον πάγκο των Guangsha Lions, ως άμεσος συνεργάτης του Λι Τσουνιάνγκ, ενός εκ των κορυφαίων προπονητών της ασιατικής χώρας -έχει κατακτήσει επτά φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στο CBA.

" Η επιστροφή μου στο πρωτάθλημα της Κίνας είναι μια εμπειρία που ήθελα να συνεχίσω. Δυστυχώς πέρυσι λόγω της πανδημίας υποχρεώθηκα να φύγω από την Xinjiang στους τέσσερις μηνες. Φέτος, δέχθηκα με χαρά την πρόταση της Guangsha να βρεθώ στο προπονητικό τιμ ως άμεσος συνεργατης ενός εξαιρετικού κόουτς. Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας σε μια πραγματικά ιδιαίτερη χρονιά για ολους όπου κυρίαρχο μέλημα είναι η υγεία" ανέφερε ο Αλέξης Φαλέκας στο Sport24.gr με αφορμή την παραμονή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ασίας.

Στους Guangsha Lions θα έχει την ευκαιρία να συνεργαστεί μάλιστα με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βγάζει -με επιτυχία- το ψωμί του στο CBA.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ