BASKETBALL CH. LEAGUE

Υποκλίθηκε στην ΑΕΚ, αλλά έριξε και την "σπόντα" του ο Μίτροβιτς

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΛΟΥΝΤΒΙΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΟΝΑΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

"Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έκανε τα πάντα σωστά. Βέβαια εκτέλεσε 40 βολές..." είπε ο προπονητής της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς μετά το φινάλε του τελικού του Basketball Champions League.

Αν και παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ΑΕΚ, ο προπονητής της Μονακό πέταξε, στη διάρκεια απάντησης του παίκτη του, Αμάρα Σι, σπόντα για την διαιτησία και τις 40 βολές που εκτέλεσαν οι κιτρινόμαυροι στον τελικό του Basketball Champions League. Χωρίς ωστόσο να αναφερθεί περισσότερο σε διαιτητικές αποφάσεις.

" Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την καταπληκτική διοργάνωση του τριημέρου, αλλά και για την σεζόν της" ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς της Μονακό, που συνέχισε λέγοντας ότι: " Εμείς είχαμε μια όμορφη χρονιά, αλλά το τέλος ήταν απογοητευτικό. Δεν παίξαμε άμυνα όπως παίζει η Μονακό, δεν πήγαμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Η ΑΕΚ έβαλε τρελά τρίποντα, δεχθήκαμε 100 πόντους και αυτό είναι υπερβολικό για έναν αγώνα όπως ο τελευταίος της χρονιάς. Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν τα πάντα σωστά, έκαναν εξαιρετική δουλειά και αξίζουν το τρόπαιο. Σούταραν βέβαια και 40 βολές".

Ο Αμάρα Σι, από την πλευρά του, έκανε κι αυτός μια μικρή αναφορά στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν οι διαιτητές τους Μονεγάσκους: " Δεν ήταν το τέλος που θέλαμε. Είμαστε απογοητευμένοι, διότι δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, δεχθήκαμε 100 πόντους και σε έναν τελικό, εκτός έδρας μάλιστα, δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξεις. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την φοβερή σεζόν, συγχαρητήρια και στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του Champions League, το άξιζαν. Εμείς δεν ήμασταν απόψε έτοιμοι, η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα από εμάς. Θα κοιτάξουμε μπροστά, γιατί έχουμε το γαλλικό πρωτάθλημα. Ίσως η επόμενη φορά να είναι η τυχερή μας. Κάθε φορά που είχα επαφή με τον αντίπαλο, ο διαιτητής σφύριζε, οπότε έπρεπε να αλλάξουμε τρόπο άμυνας. Παίζαμε εκτός έδρας, σφύριζαν συνεχώς, δεν ήταν εύκολο να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ