BASKETBALL CH. LEAGUE

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Νέο συμβόλαιο για τον Όντεντ Κάτας

AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όντεντ Κάτας έχει παρουσιάσει εξαιρετικό έργο στη Χάποελ Ιερουσαλήμ την τελευταία διετία, με τους κόκκινους να είναι ήδη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον 45χρονο τεχνικό για νέο συμβόλαιο.

Η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε άρδην τα δεδομένα στον παγκόσμιο αθλητισμό, με το BCL να αποφασίζει τη μεταφορά της τελικής φάσης της διοργάνωσης για Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, γεγονός που άλλαξε τις αγωνιστικές ισορροπίες. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ που ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης θα πρέπει να περιμένει και να ξεκινήσει πάλι από σχεδόν μηδενική βάση (δεδομένου ότι μέχρι τότε μπορεί να έχουν αλλάξει πρόσωπα σε ό,τι αφορά στο ρόστερ) για να φτάσει στην κορυφή.

Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει πάντως είναι ο άνθρωπος που την καθοδηγεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Ισραήλ, η διοίκηση της Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Όντεντ Κάτας για επέκταση της συνεργασίας τους. Ο 45χρονος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των κόκκινων το 2018 και έχει επιδείξει εξαιρετικό έργο σε αυτό το διάστημα, γεγονός που αποτέλεσε το... διαβατήριό του για μια νέα -προ των πυλών- συμφωνία με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ