BASKETBALL CH. LEAGUE

Βολκόφ: "Ενωμένο το μπάσκετ, όπως το ποδόσφαιρο"

Βολκόφ: "Ενωμένο το μπάσκετ, όπως το ποδόσφαιρο"

Ο Σάσα Βολκόφ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η ΑΕΚ να βρεθεί αντιμέτωπη με τη Μονακό στον τελικό του Basketball Champions League, στάθηκε στους Έλληνες φιλάθλους και πήρε θέση και για την διαμάχη που επικρατεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο Σάσα Βολκόφ στο περιθώριο του Final Four του Basketball Champions League θυμήθηκε μερικές από τις αναμνήσεις που αποκόμισε, όσο αγωνιζόταν στην χώρα μας, στάθηκε στο ταμπεραμέντο των Ελλήνων φιλάθλων και αναφέρθηκε στη διαμάχη της EuroLeague με την FIBA στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

"Περιμένω πως στον τελικό θα υπάρχουν 18.000 φίλαθλοι και ξέρετε για ποιον θα έρθουν στο γήπεδο", ανέφερε ο Σάσα Βολκόφ στην κάμερα της ΕΡΤ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις αναμνήσεις του από την θητεία του στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

"Ήταν πολύ δύσκολα παιχνίδια σε δύσκολες διοργανώσεις. Οι Έλληνες φίλαθλοι είναι μοναδικοί στον κόσμο και δεν συγκρίνονται με τους φιλάθλους άλλων χωρών. Η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Πρέπει να νικάς σε κάθε παιχνίδι. Καταλαβαίνω την πίεση που πρέπει να διαχειριστούν οι παίκτες της ΑΕΚ".

Τέλος, ο νυν πρόεδρος της ομοσπονδίας της Ουκρανίας ρωτήθηκε για την κόντρα της EuroLeague με την FIBA και το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός Superfoods να αγωνιστεί στο Champions League της νέας σεζόν : "Η άποψή μου είναι σταθερή. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο και να διοικείται όπως το ποδόσφαιρο. Αν όλοι είναι ενωμένοι, το μπάσκετ θα είναι κερδισμένο. Οι παίκτες θα παίζουν με τις εθνικές ομάδες. Το μπάσκετ υποφέρει από αυτή την διαμάχη. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με φιλοδοξίες και πολύ μεγάλη ιστορία. Δεν μπορώ να κρίνω εγώ τις κινήσεις του. Ο Παναθηναϊκός ξέρει τι πρέπει να κάνει. Το μπάσκετ πρέπει να είναι ενωμένο".

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ