BASKETBALL CH. LEAGUE

Βίρτους Μπολόνια: Και του χρόνου στο Basketball Champions League

Βίρτους Μπολόνια: Και του χρόνου στο Basketball Champions League
BCL

Η Βίρτους Μπολόνια κατέκτησε τον πρώτο της ευρωπαϊκό τίτλο έπειτα από 10 χρόνια και σκοπεύει να τον υπερασπιστεί του χρόνου στο Basketball Champions League.

Δεν πάει πουθενά! Η Βίρτους Μπολόνια κατέκτησε το 3ο Basketball Champions League και δεν σκοπεύει να το κουνήσει από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της FIBA, αφού σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της ομάδας θα υπερασπιστεί τον τίτλο της και την επόμενη χρονιά, διαψεύδοντας τις φήμες για EuroLeague.

" Θα παραμείνουμε και θα κάνουμε την Βίρτους ακόμα πιο δυνατή. Θα δούμε εάν την επόμενη χρονιά ο Τζόρτζεβιτς θα θέλει να παραμείνει, διότι χάρις σε αυτόν έφτασε η ομάδα μέχρι εδώ. Έχουμε ένα γήπεδο 5.000 θέσεων και ως ομάδα είμαστε σε αυτό το επίπεδο. Για να παίξει μια ομάδα στην EuroLeague θα πρέπει να έχει ένα γήπεδο τουλάχιστον 8.000 θέσεων", είπε ο Μάσιμο Τζανέτι στα τοπικά Μ.Μ.Ε..

" Επίσης, το χτίσιμο μιας καλής ομάδας που θα είναι ανταγωνιστική στην EuroLeague, απαιτεί πολύ περισσότερα χρήματα. Η Αρμάνι Μιλάνο έχει ξοδέψει τόσα χρήματα και ακόμη δεν έχει κατακτήσει τίτλο. Εμείς φέτος πήραμε έναν ευρωπαϊκό τίτλο και στόχος μας του χρόνου είναι να διεκδικήσουμε και τον τίτλο στην Ιταλία".

Photo credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ