BASKETBALL CH. LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Αποσύρονται από το Basketball Champions League οι γαλλικές ομάδες"

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στην αποκάλυψη ότι οι γαλλικές ομάδες δεν θα συμμετάσχουν τη σεζόν 2020/21 στο Basketball Champions League προχώρησε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, αν και προς το παρόν αυτό το σενάριο δεν επιβεβαιώνεται.

Η σεζόν 2019/20 έχει μπει στον πάγο, η πανδημία του κορονοϊού έχει σταματήσει λίγκες, ωστόσο ο Σάσα Τζόρτζεβιτς αποφάσισε να ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της Βίρτους Μπολόνια υποστήριξε ότι οι γαλλικές ομάδες δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στο Basketball Champions League της επόμενης περιόδου. Κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται ούτε από τη γαλλική ομοσπονδία, ούτε από τη FIBA.

" Όλοι οι γαλλικοί σύλλογοι έχουν πει ότι δεν θα παίξουν στο BCL. Πρόκειται για μια δυνατή θέση, από μια πολύ δυνατή ομοσπονδία. Μια χώρα με πολλά μετάλλια, ιστορικά ονόματα, πολλούς πρωταθλητές που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια επιλογή που δίνει προτεραιότητα στην ποιότητα από το να χάνεται κάποιος σε όλες αυτές τις διοργανώσεις της Ευρώπης" είπε ο Τζόρτζεβιτς που προπονεί τη Βίρτους Μπολόνια, ομάδα που είχε αποχωρήσει από το Basketball Champions League για να συμμετάσχει στο EuroCup.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ