BASKETBALL CH. LEAGUE

Τζέιμς: "Να παρουσιαστούμε ως ομάδα κι όχι ως μονάδες"

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ρόσα Ράντομ (01/11, 19:30, Live Blog από το Sport24.gr) με στόχο την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο Basketball Champions League. Ο Ντελρόι Τζέιμς πιστεύει πως μετά το ματς ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι χαρούμενοι.

Η ΑΕΚ είναι στο 1-2 στο Basketball Champions League, έχοντας χάσει και τα δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ. Απέναντι στη Ρόσα Ράντομ (01/11, 19:30, Novasports 2, Live Blog από το Sport24.gr), η Ένωση θέλει να πανηγυρίσει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της κι ο Ντελρόι Τζέιμς πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά, αν ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του εμφανιστούν ως ομάδα κι όχι ως μονάδες.

" Μεγάλο ματς αύριο για μας αυτό με την Ρόζα Ράντομ. Έχουμε δύο ήττες στην έδρα μας στο Basketball Champions League και αύριο θα κυνηγήσουμε την πρώτη μας νίκη, μπροστά στον κόσμο μας.

Ο μοναδικός στόχος είναι να παρουσιαστούμε στο παρκέ ως ομάδα και όχι ως μονάδες. Πρέπει να συγκροτηθούμε, να παλέψουμε και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε καλή ομάδα και μένει να το αποδείξουμε με ένα νέο ξεκίνημα αύριο. Είμαι σίγουρος ότι όλοι μετά τον αγώνα θα είμαστε χαρούμενοι", δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ