BASKETBALL CH. LEAGUE

Τριφούνοβιτς: "50-50 οι πιθανότητες για ΠΑΟΚ και Καρσίγιακα"

Τριφούνοβιτς: "50-50 οι πιθανότητες για ΠΑΟΚ και Καρσίγιακα"
CHAMPIONSLEAGUE.BASKETBALL

Η αποστολή της Καρσίγιακα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το πρωί της Δευτέρας (05/03), με τον Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς να θεωρεί πως οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες για την ομάδα του και τον ΠΑΟΚ.

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" έφτασε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Δευτέρας (05/03) η αποστολή της Καρσίγιακα. Η τουρκική ομάδα έχασε εντός έδρας από τη Νταρουσάφακα με 71-93 για το πρωτάθλημα, υποχώρησε στο 6-13, ωστόσο στο ζευγάρι με τον ΠΑΟΚ στο Basketball Champions League, έχει τον ρόλο του φαβορί. Στα... χαρτιά τουλάχιστον, καθώς ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς έχει διαφορετική άποψη.

" Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα είναι δύο πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια και δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί. Οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες και η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες", υπογράμμισε ο άλλοτε head coach του Πανιωνίου.

Η Καρσίγιακα θα παραταχθεί στην "PAOK Sports Arena" δίχως τους Άλεν και Γκιουβέν. Στις 19.00 θα μπει στο παρκέ για προπόνηση, λίγο μετά την ολοκλήρωση εκείνης του ΠΑΟΚ. Το πρώτο μεταξύ τους ματς είναι προγραμματισμένο για αύριο (06/03), στις 19:30 (ΕΡΤ 3, Live Blog από το Sport24.gr).

Photo Credits: championsleague.basketball

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ