BASKETBALL CH. LEAGUE

Το Basketball Champions League έδωσε διορία στην Ουνικάχα Μάλαγα

Το Basketball Champions League έδωσε διορία στην Ουνικάχα Μάλαγα

Συνεχίζει με φουλ επίθεση η FIBA, η οποία προσκάλεσε την Ουνικάχα Μάλαγα στο Basketball Champions League και περιμένει απάντηση από τους παράγοντές της έως τις 5 Ιουνίου.

Οι συγκυρίες μοιάζουν ευνοϊκές για τη FIBA. Η πανδημία του κορονοϊού έχει πληγώσει τον παγκόσμιο αθλητισμό, έχει πληγώσει τη EuroLeague και κατά συνέπεια το κορυφαίο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με την παγκόσμια ομοσπονδία να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες και να προσπαθεί να προσελκύσει ακόμη περισσότερο ταλέντο στο Basketball Champions League.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Diario Sur το BCL έχει προσκαλέσει και την Ουνικάχα Μάλαγα στη διοργάνωσή του, με τους Ανδαλουσιάνους να έχουν περιθώριο για να απαντήσουν έως τις 5 Ιουνίου. Η Μάλαγα συμμετείχε φέτος στο EuroCup, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά όμως δεν είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στους Τελικούς για να επιστρέψει στη EuroLeague, με την Diario Sur να αναφέρει ότι στους παράγοντές της έχει προταθεί ένα καλό (εξαψήφιο) ποσό για να μπουν στην αγκαλιά της FIBA.

Η Μπιλμπάο, η Ρίτας Βίλνιους και η Νταρουσάφακα έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τη FIBA, ενώ η Γαλατασαράι, η Παρτίζαν, η Βίρτους Μπολόνια, η Μάλαγα και αρκετές ακόμη ομάδες που δεν έχουν γίνει γνωστές βρίσκονται σε συζητήσεις για να αποφασίσουν αν η προοπτική, το μακροπρόθεσμο πλάνο και η φιλοδοξίες της παγκόσμιας ομοσπονδίας ταιριάζουν με τα "θέλω" τους.

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ