Στο 1.000.000 ευρώ το κόστος για το Final Four

Στο 1.000.000 ευρώ το κόστος για το Final Four

Η ΚΑΕ ΑΕΚ θα αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους για τη διεξαγωγή του Final Four του Basketball Champions League στην Αθήνα, με τον Πατρίκ Κομνηνό να αποκαλύπτει πως το κόστος θα φτάσει το 1.000.000€.

Πέραν των ζευγαριών στα ημιτελικά του Final Four του Basketball Champions League, το πρωί της Πέμπτης (12/4) έγινε επίσης γνωστό το κόστος για τη διεξαγωγή του στην Αθήνα. Σε σχετική ερώτηση προς τον CEO της διοργάνωσης, Πατρίκ Κομνηνό, προέκυψε η πληροφορία πως το κόστος θα φτάσει στο 1.000.000€, με την ΚΑΕ ΑΕΚ να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού.

Όπως τόνισε ο Πατρίκ Κομνηνός: "Αυτή την στιγμή το κόστος είναι δυναμικό, γιατί είμαστε ακόμη σε διαδικασία συζητήσεων. Το μεγαλύτερο μέρος του κόστους αναλαμβάνει η ΚΑΕ ΑΕΚ, η οποία έχει αναλάβει να αποπληρώσει ένα δικαίωμα διοργάνωσης και να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Η συμμετοχή από την πλευρά της Πολιτείας και της ΕΟΚ. Το συνολικό κόστος μπορεί να πλησιάσει στο 1.000.000€. Πολύ πιο συγκεκριμένα θα μπορούμε να μιλήσουμε μετά την ολοκλήρωση του Final Four".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24