BASKETBALL CH. LEAGUE

Στην καλύτερη πεντάδα των προημιτελικών ο Σάκοτα

Στην καλύτερη πεντάδα των προημιτελικών ο Σάκοτα
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

Τους κορυφαίους παίκτες της προημιτελικής φάσης παρουσίασε το Basketball Champions League, με τον Ντούσαν Σάκοτα να έχει θέση στην καλύτερη πεντάδα. Δείτε τα επιτεύγματα του αρχηγού της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ, η Μονακό, η Μούρθια και η Λούντβιχσμπουργκ θα διεκδικήσουν στο ΟΑΚΑ από τις 4 έως τις 6 Μαϊου το δεύτερο Basketball Champions League της ιστορίας . Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης, οι διοργανωτές παρουσίασαν την κορυφαία πεντάδα, με τον Ντούσαν Σάκοτα να έχει θέση σε αυτή.

Στα δύο ματς κόντρα στη Στρασμπούρ, ο αρχηγός της ΑΕΚ είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, με 57% στα σουτ, αντιμετωπίζοντας μάλιστα πρόβλημα στο μάτι στη διάρκεια του δεύτερου αγώνα στη Γαλλία .

Μαζί με τον Σάκοτα, στην κορυφαία πεντάδα βρίσκονται ο Κλέβιν Χάνα της Μούρθια, ο άλλοτε ψηλός των Τρικάλων Όβι Σόκο -που επίσης αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα, ο Τζάστιν Σίαρς της Λούντβιχσμπουργκ κι ο Τζέραλντ Ρόμπινσον της Μονακό, που ήταν κι ο πιο παραγωγικός μεταξύ των πέντε με 24 πόντους κατά μέσο όρο στα δύο παιχνίδια με τη Μπάνβιτ!

Δείτε αναλυτικά τους κορυφαίους:

Στην καλύτερη πεντάδα των προημιτελικών ο Σάκοτα
BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ