BASKETBALL CH. LEAGUE

Στη Λιθουανία ο ΠΑΟΚ, φαβορί η ΑΕΚ

Στη Λιθουανία ο ΠΑΟΚ, φαβορί η ΑΕΚ
EUROKINISSI

Εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νεπτούνας (19:00) συνεχίζει ο ΠΑΟΚ τις υποχρεώσεις του στο Basketball Champions League. Εντός με την Ολίμπια η ΑΕΚ, σε ένα must win παιχνίδι για την Ένωση.

Μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Νεπτούνας (19:00, Novasports 1, ΕΡΤ3, Live Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Ο "δικέφαλος" είναι το αουτσάιντερ, μετά από 5 αγώνες έχει πανηγυρίσει μόλις μία φορά, τη στιγμή που οι Λιθουανοί έχουν ρεκόρ 4-1 και σκοράρουν 89.8 πόντους κατά μέσο όρο! Μέσα σε όλα, ήρθε και η ταλαιπωρία της αποστολής του ΠΑΟΚ, η οποία πέρασε αρκετές δυσκολίες μέχρι να φτάσει στην Κλαϊπέντα .

Όσο για την ΑΕΚ; Υποδέχεται την Ολίμπια (21:30, Novasports 3, Live Blog από το Sports24.gr) με αποκλειστικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα. Η Ένωση έχει ήδη χάσει δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ (από Μπάνβιτ και Εστουδιάντες) και χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να μην μπει σε περιπέτειες αναφορικά με την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Basketball Champions League.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Β' ΟΜΙΛΟΥ

Λούντβιχσμπουργκ 5-1

Νεπτούνας 4-1

Τενερίφη 4-1

Βέντσπιλς 3-3

Γκαζιαντέπ 2-4

Σαλόν 2-3

Ορλαντίνα 1-5

ΠΑΟΚ 1-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Γ' ΟΜΙΛΟΥ

Βενέτσια 5-1

Μπάνβιτ 4-2

Εστουδιάντες 3-3

Μπαϊρόιτ 3-3

Στρασμπούρ 3-2

ΑΕΚ 2-3

Ολίμπια 1-4

Ρόζα Ράντομ 1-4

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ