BASKETBALL CH. LEAGUE

Στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ, χωρίς Αθηναίου ο Άρης

Στη Γαλλία ο ΠΑΟΚ, χωρίς Αθηναίου ο Άρης
EUROKINISSI

Συνεχίζεται η δράση στα παρκέ του Basketball Champions League, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στην έδρα της Σαλόν και τον Άρη να υποδέχεται τη Βόννη.

Μετά την πρώτη του εντός έδρας φετινή ήττα (σ.σ. 55-80 από τον Ολυμπιακό για τη Stoiximan.gr Basket League), ο Άρης υποδέχεται τη Βόννη (19:30, ΕΡΤ3, Live Blog από το Sport24.gr), με στόχο να βελτιώσει στο 3-1 το ρεκόρ του στο Basketball Champions League. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Αθηναίου (γκαρντ), ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους". Αντίθετα, ο Κάιλ Γουέιβερ (φόργουορντ) έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί, αν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Βόννη είναι στο 0-3 στον 4ο όμιλο, ωστόσο δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Διαθέτει αρκετές λύσεις κι η στατιστική της "λέει" πως σκοράρει 79.4 πόντους ανά παιχνίδι, μαζεύει 37.4 ριμπάουντ και μοιράζει 15.8 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπεσίκτας 2-1

Νίμπουρκ 2-1

Ναντέρ 2-1

Αβελίνο 2-1

Ζιέλονα Γκόρα 1-2

Οστάνδη 1-2

Βόννη 0-3

Δύο ώρες αργότερα (21:30, Novasports 1, Live Blog από το Sport24.gr), ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Σαλόν. Ο "δικέφαλος”"έρχεται από την ήττα στα Τρίκαλα, η οποία επανέφερε τον προβληματισμό που υπήρχε από το κακό ξεκίνημα αλλά είχε μείνει στην άκρη μετά τις νίκες επί της Κύμης και της Ορλαντίνα. Αγωνιστικά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχίζει να μην υπολογίζει στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (φόργουορντ).

O ΠΑΟΚ είναι στο 1-2, όπως και η Σαλόν. Η γαλλική ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν και μόλις πριν από μερικές ώρες πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Βέβαια, το εκτός έδρας 63-66 επί της πρωτοπόρου και αήττητης Λε Μαν ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία της Σαλόν, παρά το γεγονός ότι παραμένει χαμηλά με ρεκόρ 1-6 στην Pro A.

Στο Basketball Champions League, σκοράρει 72.3 πόντους, κατεβάζει 32.7 ριμπάουντ και μοιράζει 14.3 ασίστ κατά μέσο όρο. Εκ των κορυφαίων της παικτών ο Λανς Χάρις (γκαρντ, 32 ετών, 1.98 μέτρα) που στο παρελθόν έχει παίξει σε Κολοσσό και Ίκαρο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λούντβιχσμπουργκ 2-1

Τενερίφη 2-1

Νεπτούνας 2-1

Βέντσπιλς 2-1

Γκαζιαντέπ 2-1

Σαλόν 1-2

ΠΑΟΚ 1-2

Ορλαντίνα 0-3

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ